The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal

Σούπερ Καπ Αγγλίας – Τελικός

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Ο πιο ενδιαφέρων αγώνας το Σάββατο θα διεξαχθεί στην Αγγλία, όπου η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ θα αγωνιστούν στον τελικού του Σούπερ Καπ Αγγλίας.

Οι «κανονιέρηδες» είναι ικανοί να κάνουν πολλά αυτή τη σεζόν

Η Άρσεναλ απέτυχε εντελώς την περασμένη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, καταλήγοντας στην όγδοη θέση. Κατάφεραν να σώσουν τη φήμη τους χάρη στη νίκη στο FA Cup, τώρα ο σύλλογος θα παίξει στο Europa League. Ο Μικέλ Αρτέτα ηγήθηκε των «κανονιέρηδων» στη μέση της σεζόν και σε ορισμένα σημεία η ομάδα έπαιξε υπέροχα. Μπορείτε να θυμηθείτε τον κερδισμένο ημιτελικό FA Cup εναντίον Μάντσεστερ Σίτι 2:0. Στην πρώτη πλήρη σεζόν για τον Αρτέτα η Άρσεναλ θα διεκδικεί την πρώτη τετράδα, ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός και θα υπάρχει επίσης η επιλογή να κερδίσει το Europa League. Οι Λονδρέζοι είχαν έναν φιλικό αγώνα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, νίκησαν την Μίλτον Κέινς με σκορ 4:1.

Η Λίβερπουλ χρειάζεται θάρρος

Την περασμένη σεζόν οι παίκτες του Μέρσεϊσάϊντ εκπλήρωσε το κύριο όνειρο των φιλάθλων τους, για πρώτη φορά σε 30 χρόνια κέρδισαν το αγγλικό πρωτάθλημα. Η χαρά ήταν τόσο μεγάλη που οι αποτυχίες σε άλλα τουρνουά παρέμειναν στο παρασκήνιο. Αν κοιτάξετε τους αγώνες της περασμένης σεζόν, οι παίκτες του Κλοπ δεν έπαιζαν στο Champions League με τόση επιθυμία όσο και στην Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα η ομάδα θα προσπαθήσει να κερδίσει περισσότερα από ένα τρόπαιο τη σεζόν, η Λίβερπουλ πρέπει να πιάσει το θάρρος και τότε η ομάδα θα είναι έτοιμη να συντρίβει όλους στο δρόμο της.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί τρεις φορές την περασμένη σεζόν, η Λίβερπουλ κέρδισε 3:1 στην έδρα τους, η Άρσεναλ πήρε εκδίκηση 2:1, αν και τότε οι παίκτες του Μέρσεϊσάϊντ εγγυήθηκαν τον τίτλο. Υπήρχε επίσης ένας φανταστικός αγώνας πρωταθλήματος στο Κύπελλο, όπου οι ομάδες έπαιξαν 5:5 και πέρασε η Λίβερπουλ καθώς ήταν πιο ακριβής στα πέναλτι.

Πρόβλεψη

Στη μάχη μεταξύ των δύο σούπερ κλαμπ, οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν τη Λίβερπουλ, είναι ένα συμπέρασμα βάση της περασμένης σεζόν, και οι δύο ομάδες δεν έχουν παίξει για σχεδόν ένα μήνα, οπότε είναι δύσκολο να καθοριστεί σε ποια φόρμα βρίσκονται τώρα. Περιμένουμε αγώνα υψηλής ποιότητας, παρά το μικρό διάλλειμα, δεν θα διακινδυνεύσουμε να στοιχηματίσουμε στην έκβαση του αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *