The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-Liverpool-3.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Emirates, Λονδίνο

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 11ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας πρέπει σίγουρα να ονομαστεί ο αγώνας μεταξύ Άρσεναλ Λονδίνου και Λίβερπουλ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο TOP-4 του πρωταθλήματος, είναι σε καλή αθλητική φόρμα, αναμένεται πραγματικό “σφάξιμο”. Θα πρέπει να ειπωθεί ότι οι “κανονιέρηδες” είναι η ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, η Λίβερπουλ είναι σίγουρα πολύ ισχυρή, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμούν ελαφρώς την ενδεκάδα του Εμέρι.

Τέταρτη θέση

Μετά από δύο εναρκτήριες ήττες στο πρωτάθλημα της Αγγλίας η Άρσεναλ απόκτησε τρελό ρυθμό, οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να ανέβουν στην κατάταξη σε υψηλή, τέταρτη θέση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να σημειώσουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Ισοπαλίες έπαιξαν με την Κρίσταλ Πάλας σε εκτός  έδρας αγώνα, ήταν πιο δυνατοί από την Μπλάκπουλ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νίκησαν τη Σπόρτινγκ, στην Πρέμιερ Λιγκ – τη Φούλαμ και τη Λέστερ Σίτι.

Δεύτεροι

Η Λίβερπουλ μετά την ήττα από τη Νάπολι στο Champions League έπαιξε ισοπαλία με την Μάντσεστερ Σίτι, ήταν ισχυρότερη από τη Χάντερσφιλντ, Κάρντιφ και τον Κόκκινο Αστέρα. Στο ενεργητικό των “κόκκινων” υπάρχουν 26 βαθμοί, τον ίδιο αριθμό έχει και η Μάντσεστερ Σίτι, που βρίσκεται στην πρώτη θέση, οι “πολίτες” έχουν καλύτερους δευτερεύοντες δείκτες, αν οι παίκτες του Μερσισάϊντ έχουν +16 σε γκολ, η ΜΣ έχει +24. Εκτός έδρας η Λίβερπουλ έχει εξαιρετικά στατιστικά στοιχεία: + 4 =1 -0, η διαφορά τερμάτων είναι 8:3.

Πρόβλεψη

Για την Άρσεναλ η επερχόμενη συνάντηση είναι η δοκιμασία δύναμης, τους δύο πρώτους αγώνες εναντίον των TOP οι «κανονιέρηδες» έχασαν, το Σάββατο θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν βαθμούς στην αναμέτρηση με τους «κόκκινους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *