The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-Арсенал-20.11

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στην Αγγλία, εδώ και πολλά χρόνια, γίνονται συζητήσεις για το αν χρειάζεται καθόλου το Λιγκ Καπ, γιατί οι σύλλογοι έχουν σφιχτό πρόγραμμα και χωρίς αυτό. Προς το παρόν αυτό το τουρνουά υπάρχει στο πρόγραμμα, οπότε οι ομάδες παλεύουν για αυτό το τρόπαιο. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Άρσεναλ – Λίβερπουλ. Πώς θα τελειώσει το πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού;

Οι «κανονιέρηδες» είναι σε καλή φόρμα

Η Άρσεναλ έχει πρόσφατα δείξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και υψηλά αποτελέσματα, χάρη στα οποία ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» μπορούν να προσπεράσουν την Τότεναμ ανά πάσα στιγμή, που είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω, αλλά οι Σπερς έχουν 2 παιχνίδια ακόμα. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος οι παίκτες του Αρτέτα έχασαν εντός έδρας από τον αρχηγό τη Μανσίτι 1:2. Το σκορ δεν αντιστοιχούσε στο παιχνίδι, καθώς η Άρσεναλ είχε προβάδισμα και ξεπερνούσε τον αντίπαλο, ωστόσο αρχικά δέχτηκε αμφιλεγόμενο πέναλτι στο τέρμα της και στη συνέχεια μια άσκοπη αποβολή. Ως αποτέλεσμα, οι Λονδρέζοι δέχτηκαν το καθοριστικό γκολ μόνο στην παράταση. Έτσι διακόπηκε το σερί των τεσσάρων νικών στην Πρέμιερ Λιγκ. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.

Η Λίβερπουλ δεν χρειάζεται και τόσο το τουρνουά

Η Λίβερπουλ είναι πολύ πίσω από τη Μάνσιτι, οπότε οι πιθανότητες για τον τίτλο στο πρωτάθλημα δεν φαίνονται μεγάλες. Οι παίκτες του Μέρσεϊσάιντ είναι οι τρίτοι στην Πρέμιερ Λιγκ, 11 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Στον τελευταίο γύρο οι «κόκκινοι» δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον άμεσο αντίπαλό τους τη Τσέλσι, φέρνοντας το παιχνίδι στο 2:2, αν και είχαν προβάδισμα 2:0. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αναφερθεί πολλές φορές για το ανούσιο του Λιγκ Καπ, οπότε η ομάδα σίγουρα δεν θα δώσει ό,τι καλύτερο εδώ. Η Λίβερπουλ σίγουρα θα παίξει ξανά με πειραματική σύνθεση. Σε κάθε περίπτωση, ο σύλλογος έχει τουλάχιστον έξι απώλειες προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους αυτή τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ κέρδισε με αυτοπεποίθηση εντός έδρας με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Αρχικά οι φορείς στοιχημάτων πρόσφεραν στους αντιπάλους τους ίσες πιθανότητες επιτυχίας, μετά όμως οι αποδόσεις για την Άρσεναλ έπεσαν κατακόρυφα και οι «κανονιέρηδες» έγιναν ξεκάθαρα φαβορί. Όλοι καταλαβαίνουν ότι η Λίβερπουλ δεν θα παρουσιάσει τη μαχητική σύνθεση, ενώ για τους Λονδρέζους αυτό το παιχνίδι είναι πιο σημαντικό και όπως κι να ‘χει η ομάδα παίζει εντός έδρας. Εδώ περιμένουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα και ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,73, αν και καλή επιλογή στη νίκη των γηπεδούχων φαίνεται εξίσου καλή εδώ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *