The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-Leicester-22.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Emirates, Λονδίνο

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 9ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ολοκληρώνει η μονομαχία μεταξύ Άρσεναλ Λονδίνου και Λέστερ Σίτι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της μελλοντικής γηπεδούχο ομάδας, η οποία, μετά από όχι πολύ επιτυχημένη έναρξη της σεζόν σημείωσε εξαιρετική φόρμα, ανέβηκε στη ζώνη του Champions League στις κατατάξεις και θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να διατηρήσει τη θέση της. Ωστόσο και η Λέστερ Σίτι δεν πρέπει να υποτιμηθεί, οι “αλεπούδες” είναι μια ανταγωνιστική ομάδα ακόμη και υπό συνθήκες αγώνα εκτός έδρας .

Στην 4η θέση

Η Άρσεναλ μετά από 8 παιχνίδια που παίχτηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας βρίσκεται στην 4η θέση στην κατάταξη της αγγλικής ελίτ. Στο ενεργητικό οι “κανονιέρηδες” έχουν 18 σημειωμένους βαθμούς, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι μόνο δύο βαθμούς πίσω από το κορυφαίο τριανδρικό. Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Άρσεναλ κέρδιζε σταθερά, σε περίπτωση που η ομάδα του Ουνάι Εμέρι κατορθώσει να διατηρήσει τον τόνο τους, οι «κανονιέρηδες» θα κερδίσουν σίγουρα στην επόμενη συνάντηση.

Έχασα από την Έβερτον

Η Λέστερ Σίτι μετά από το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών έπαιξε πέντε αγώνες στις οποίες κέρδισε τρεις φορές με δύο ήττες. Οι ήττες καταγράφηκαν στα παιχνίδια εναντίον της Μπόρνμουθ και της Έβερτον, οι νίκες είναι πάνω από τη Νιούκασλ, τη Χάντερσφιλντ και την Γουλβερχάμπτον στο Λιγκ Καπ. Στην κατάταξη, της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι “αλεπούδες” βρίσκονται στη 10η θέση, στον κουμπαρά των “μπλε” υπάρχουν 12 βαθμοί. Η διαφορά από την 5η θέση και τη Τότεναμ αποτελεί 6 βαθμοί.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ εντός έδρας παίζει πολύ ενεργά, σκοράρει πολλά, θα κάνει ό, τι είναι δυνατό για να επιτύχει μια άλλη νίκη. Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι η Άρσεναλ θα αρχίσει να δραστηριοποιείται από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης και θα σκοράρει το πρώτο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Άρσεναλ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *