The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Лестер-25.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της Κυριακής στην Πρέμιερ Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση Άρσεναλ – Λέστερ, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων μπορείτε να διαβάσετε στον πόρο μας.

Η Άρσεναλ στοχεύει στο Champions League

Μετά την αποχώρηση του Arsene Wenger η Άρσεναλ δεν πλησίαζε καν το Champions League, παρόλο που υπήρχε η ευκαιρία να κερδίσει το Europa League το προηγούμενο έτος, αλλά οι «κανονιέρηδες» έχασαν στον τελικό από την Τσέλσι. Η έναρξη αυτού του πρωταθλήματος μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολλά υποσχόμενη, 9 βαθμοί σε πέντε παιχνίδια και οι ήττες ήταν από τη Λίβερπουλ 1:3 και τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελευταίο γύρο 0:1. Η Άρσεναλ μπορεί να καυχιέται ότι έχει ήδη φτάσει στους προημιτελικούς του Λιγκ Καπ. Επίσης οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα ξεκίνησαν με τη νίκη στο Europa League, εκτός έδρας η ομάδα νίκησε την Vienna Rapid 2:1. Η Άρσεναλ πρέπει να παρακολουθείται αυτή τη σεζόν, η ομάδα θα σημειώσει πρόοδο.

Οι «αλεπούδες» έπεσαν λίγο

Η Λέστερ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις νίκες και εντυπωσίασε με την ήττα συντριπτική νίκη επί της ΜανΣίτι 5:2. Και έπειτα οι «αλεπούδες» απέτυχαν εναντίον της Γουέστ Χαμ 0:3, η ήττα στο τελευταίο ματς ήταν εντελώς προσβλητική, γιατί η Άστον Βίλα σκόραρε στην παράταση 0:1. Η ενδεκάδα του Brendan Rogers ξεκίνησε επίσης με μια νίκη στο Europa League, έχοντας αντιμετωπίσει τη Ζοριά Λουχάνσκ εντός έδρας 3:0. Ο κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου Jamie Vardy έχασε τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού και η εμφάνισή του στο γήπεδο και σε αυτόν τον αγώνα είναι αμφισβητήσιμη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους αυτή τη σεζόν στους 32 του Λιγκ Καπ. Τότε η Λέστερ έπαιξε εντός έδρας και έχασε 0:2. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι «κανονιέρηδες» ήταν πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, σε αυτόν τον αγώνα ήταν πιο τυχεροί, επειδή οι Λονδρέζοι πήραν το προβάδισμα χάρη στο αυτογκόλ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και ο Nketia τερμάτισε τον αγώνα, σκοράροντας  στο 90ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ είναι ένα μικρό φαβορί σε αυτή τη συνάντηση και η έδρα της δεν παίζει ρόλο εδώ. Οι «κανονιέρηδες» φαίνονται πραγματικά πιο ωραίοι. Είναι επίσης ασαφές εάν ο Vardi θα βγει στο γήπεδο, δεν είναι μόνο ο κύριος σκόρερ, αυτός ο παίκτης μπορεί να βάλει μπρος τους συνεργάτες του. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος, αλλά θα διακινδυνεύσουμε να πάρουμε τη σαφή νίκη του συλλόγου του Λονδίνου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *