The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λέστερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Лестер-07.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Emirates Stadium

Η Πρέμιερ Λιγκ την Τρίτη θα μας χαρίσει τρεις αγώνες, ο πιο ενδιαφέρων, κρίνοντας από την αφίσα, θα πρέπει να είναι η συνάντηση Άρσεναλ – Λέστερ. Για αυτήν τη μάχη ετοιμάσαμε τη δική μας εκδοχή πρόβλεψης και στοιχήματος.

Οι «κανονιέρηδες» πήραν μπρος

Όταν η Άρσεναλ έχασε δύο αγώνες μετά την επανεκκίνηση, όλοι σχεδόν έθαψαν το κλαμπ αυτή τη σεζόν. Οι Λονδρέζοι δεν τα έβαλαν κάτω, βγάζοντας σερί από τρεις νίκες. Τα θύματά τους ήταν η Σαουθάμπτον 2:0, Νόριτς 4:0, Γουλβς 2:0. Ενδεικτική και πολύ σημαντική ήταν η νίκη ενάντια στην ισχυρή Γουλβερχάμπτον, η οποία αγωνίζεται για τη ζώνη του Champions League. Οι «κανονιέρηδες» ανέβηκαν στην έβδομη θέση, αλλά μέχρι την πέμπτη θέση θέλουν ακόμα 6 βαθμούς που πρέπει να σημειώσουν σε πέντε γύρους. Ακόμα κι αν ο σύλλογος σημειώσει το 100% των βαθμών στο τέλος, αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να μπει στο Champions League.

Οι θέσεις των αλεπούδων κλονίστηκαν σοβαρά

Πριν από την επανεκκίνηση υπήρχε εντύπωση ότι η Λέστερ δεν μπορεί να αποχωρήσει από την πρώτη τετράδα. Η κατάσταση άλλαξε δραματικά όταν ο σύλλογος σημείωσε δύο βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Μόνο στον τελευταίο γύρο οι αλεπούδες κατάφεραν να νικήσουν την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 3:0. Προς το παρόν η ομάδα διατηρεί την τρίτη θέση, αλλά το χάντικαπ έναντι της Τσέλσι είναι μόνο ένας βαθμός, και έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 βαθμοί. Αν υποθέσουμε ότι η πέμπτη θέση θα είναι του Champions League, δεν είναι όλα τόσο άσχημα, γιατί τελικά η διαφορά  από την Γουλβς είναι 6 πόντοι. Ο Brendan Rogers πρέπει και πάλι να βάλει μπρος τα παιδιά του, οι αλεπούδες έχουν χάσει όλο το άνετο χάντικαπ τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε έξι συνεχόμενους αγώνες αυτών των αντιπάλων η νίκη πάντοτε ήταν στην πλευρά της γηπεδούχου ομάδας. Τον αγώνα του πρώτου γύρου κέρδισε η Λέστερ εντός έδρας με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Δύσκολο να κάνει οτιδήποτε πρόβλεψη σ’ αυτή τη μονομαχία, καθώς και οι δύο αντίπαλοι χρειάζονται πραγματικά βαθμούς. Η Άρσεναλ θεωρείται το ελάχιστο φαβορί, αλλά χωρίς θεατές ο παράγοντας της έδρας θα βοηθήσει ελάχιστα τους Λονδρέζους. Και όμως οι «κανονιέρηδες» έχουν προσθέσει σημαντικά τον τελευταίο καιρό, ενώ οι αλεπούδες μπορεί να μην κρατηθούν στη ζώνη του Champions League. Εδώ τολμούμε να παίξουμε το μηδέν χάντικαπ της Άρσεναλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *