The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λέστερ: προγνωστικά για στοίχημα

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 25: Alexandre Lacazette of Arsenal battles for possession with James Maddison of Leicester City during the Premier League match between Arsenal and Leicester City at Emirates Stadium on October 25, 2020 in London, England. Sporting stadiums around the UK remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022, 6:30 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Ένα από τα ζευγάρια της εικοστής ένατης αγωνιστικής της Premier League θα είναι η ισχυρή Άρσεναλ και η Λέστερ.

Άρσεναλ

Υπό την ηγεσία του Αρτέτα, η Άρσεναλ επέστρεψε στον ενεργό αγώνα για τερματισμό στην πρώτη τετράδα. Μετά από ελάχιστες νίκες επί των Γουλβς (1:0, 2:1), Μπρέντφορντ (2:1) και Γουότφορντ (3:2), οι κανονιέρηδες κέρδισαν 48 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 41:29. Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα τέταρτη θέση.

Λέστερ

Ενώ η Λέστερ, μετά από δύο συνεχόμενους τερματισμούς στην πέμπτη θέση, επιβράδυνε αισθητά. Τώρα είναι μόλις δωδέκατος με 33 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 40:43. Δύο συνεχόμενες νίκες επί της Μπέρνλεϊ (2:0) και της Λιντς (1:0) βοήθησαν τις «αλεπούδες» να αποκατασταθούν για αστοχίες με Λίβερπουλ (0:2), Γουέστ Χαμ (2:2) και Γουλβς (1:2).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι πρόθυμες να επεκτείνουν τα επιτυχημένα σερί τους και για αυτό πρέπει να είναι ενεργές στην επίθεση. Περιμένω λοιπόν αποτελεσματικά σουτ τόσο από την Άρσεναλ όσο και από τη Λέστερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *