The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Κρίσταλ Πάλας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-КристалПэлас-14.01b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Emirates

Στον δέκατο όγδοο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη ντέρμπι του Λονδίνου, αυτή τη φορά μεταξύ Άρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας.

Άρσεναλ

Οι πρόσφατες νίκες έναντι της Τσέλσι (3-1), της Μπράιτον (1-0) και της Γουέστ Μπρομ (4-0) έχουν αποκαταστήσει την αυτοπεποίθηση της Άρσεναλ. Επιπλέον, οι «κανονιέρηδες» απομακρύνθηκαν όσο το δυνατόν περισσότερο από τη ζώνη υποβιβασμού και ανέβηκαν στην ενδέκατη θέση με 23 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 20:19. Μέχρι τη ζώνη του Champions League η απόσταση είναι μόνο έξι βαθμοί.

Κρίσταλ Πάλας

Την παραμονή η Κρίσταλ Πάλας νίκησε την απελπιστική Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2:0), αν και πριν από αυτό είχε ανεπιτυχείς αγώνες με τη Γουέστ Χαμ (1:1), τη Λίβερπουλ (0:7), την Άστον Βίλα (0:3) και τη Λέστερ (1) :ένας). Από την άλλη πλευρά, οι χαμηλόδοξοι παίκτες της Κρίσταλ Πάλας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την τρέχουσα δέκατη τέταρτη θέση τους, 22 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 22;29.

Πρόβλεψη

Οι τελευταίοι αγώνες αυτών των ομάδων στην έδρας της Άρσεναλ αποδείχθηκαν αρκετά παραγωγικοί. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα, καθώς και οι δύο συμμετέχοντες στη συνάντηση στερούνται ειλικρινά σταθερότητας και συντονισμένων δράσεων σε άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *