The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Arsenal-Valencia-02.05

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Την Πέμπτη 2 Μαΐου ένας από τους ημιτελικούς αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, όπου θα συναντηθούν αγγλική και ισπανική ομάδες – Άρσεναλ και Βαλένθια. Είναι ωραίοι σύλλογοι και κάθε ένας από αυτούς αξίζει να μπει στα πλέι-οφ, αλλά ο νικητής θα είναι μόνο ένας. Γι’ αυτό συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Βαλένθια.

Τρεις ήττες στη σειρά

Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ φαίνεται πολύ χάλια, επειδή η ομάδα επέτρεψε τρεις ήττες στη σειρά. Είναι ξεκάθαρο ότι η ενδεκάδα του Ουνάι Εμέρι χαλάει ως επί το πλείστον ενέργεια για τον Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και στην Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε να αγωνιστεί για τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τελικά έχασε από την Κρίσταλ Πάλας (2:3), Γουλβερχάμπτον (3:1) και Λέστερ (3:1). Ωστόσο δεν πρέπει να νομίζεται ότι για τους Λονδρέζους απήλθε το τέλος, επειδή σε σημαντικούς αγώνες ξέρουν να «συγκεντρωθούν». Επιπλέον, η ομάδα παίζει πολύ σίγουρα εντός έδρας. Μπροστά στους οπαδούς τους οι «κανονιέρηδες» πέρασαν τους προηγούμενους γύρους των πλέι-οφ – 3:0 την BATE, 3:0 τη Ρεν και 2:0 τη Νάπολι.

Καλό παιχνίδι μόνο εντός έδρας

Την ίδια στιγμή η Βαλένθια επίσης δεν λάμπει τον τελευταίο καιρό, ερχόμενη στα ημιτελικά με δύο ήττες στη σειρά – 3:2 από την Ατλέτικο και 0:1 από την Έιμπαρ. Αξίζει να πούμε ότι εκτός έδρας οι «νυχτερίδες» παίζουν χειρότερα, επιτρέποντας σχεδόν σε όλους να σκοράρουν (ακόμη και η Κρασνοντάρ σκόραρε, που θεωρήθηκε ξεκάθαρο αουτσάιντερ). Την ίδια στιγμή στο Γιουρόπα Λιγκ η ενδεκάδα του Marcelinho ήταν πολύ τυχερή είτε με αντιπάλους, είτε με γκολ που σκόραρε στο τέλος.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ μπροστά στους οπαδούς της πάντα εκπλήσσει, καθώς και για έναν τόσο σημαντικό αγώνα η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί καλά. Την ίδια στιγμή η Βαλένθια εκτός έδρας πάντοτε είχε κακή απόδοση, τώρα κιόλας η ομάδα βιώνει ορισμένη ψυχολογική πτώση. Γι’ αυτό στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού προτείνουμε να ποντάρετε στους γηπεδούχους, με την αντασφάλιση όμως. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *