The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Αϊντχόφεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-ПСВ-20.10

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 2/6

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, 8:00 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Σε γενικές γραμμές, η UEFA κάνει ένα διάλειμμα από τις διεθνείς διασυλλογικές διοργανώσεις αυτή την εβδομάδα. Όμως ο θάνατος της Ελισάβετ Β’ ακούστηκε και στο Europa League, ο αγώνας του 2ου γύρου στο Λονδίνο δεν μπόρεσε να διεξαχθεί έγκαιρα. Ως αποτέλεσμα, μόνο τώρα η Άρσεναλ θα παίξει με την Αϊντχόφεν. Υπάρχει κάποια ίντριγκα στη μονομαχία Βρετανών και Ολλανδών; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση σε έναν ενδιαφέρον αγώνα στις 20 Οκτωβρίου 2022.

Η Άρσεναλ διατηρεί την Πρέμιερ Λιγκ ως προτεραιότητα, αλλά υπήρχαν αρκετές δυνάμεις και για το Γιουρόπα Λιγκ

Οι «κανονιέρηδες» ήταν η βασική αποκάλυψη της έναρξης της σεζόν στην αγγλική Premier League. Σημείωσαν πολλές νίκες, ήδη τον Οκτώβριο, επί αντιπάλων όπως η Τότεναμ και η Λίβερπουλ. Φυσικά, δύσκολα να πιστέψει κανείς ότι θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κορυφή, αλλά οι πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη 4άδα, στη ζώνη του πολυπόθητου Champions League, φαίνονται όλο και πιο απτές. Φυσικά, αυτό είναι προτεραιότητα για τους παίκτες του Μικέλ Αρτέτα. Ενώ στο Europa League παίζουν οι τύποι όπως ο Lokong, ο Tierney και ο Marquinhos με τον Fabio Vieira, με τον Turner στην πύλη. Κι όλα πάνε μια χαρά: κερδίσθηκαν και οι δύο αγώνες με την Μπόντε/Γκλιμτ, καθώς σημειώθηκε το 2:1 στο γήπεδο της Ζυρίχης.

Η Αϊντχόφεν έχει ανανεωθεί σοβαρά αυτή τη σεζόν

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως όλοι οι Ολλανδοί, είναι συνηθισμένοι στο γεγονός ότι οι ηγέτες φεύγουν σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Εξάλλου, το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία είναι φτιαγμένο για να ζει από τις πωλήσεις μεγάλων σταρ και η Αϊντχόφεν δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Έφυγε και ο τεχνικός, Roger Schmidt. Στη θέση του κλήθηκε ο φαν Νίστελροϊ, ένας θρυλικός φόργουορντ στο παρελθόν, αλλά ως προπονητής δεν είχε ανεξάρτητη εμπειρία. Σε γενικές γραμμές τα πάει περίφημα: νίκησε την Άγιαξ στο Σούπερ Καπ Ολλανδίας, η ομάδα τα πάει καλά και στην Eredivisie. Αν και στην πρόκριση του Champions League οι Ολλανδοί αποκλείστηκαν από τους Ρέιντζερς. Έχοντας μετακομίσει στο Europa League η Αϊντχόφεν φαίνεται καλή εκεί. Ναι, στην αρχή υπήρχε μόνο ισοπαλία με την Μπόντε/Γκλιμτ εντός έδρας, αλλά μετά από αυτό νίκησαν τη Ζυρίχη και στους δύο αγώνες. Αν πετύχουν αποτέλεσμα στην Αγγλία, μπορούν να περάσουν στα πλέι οφ πρόωρα. Ωστόσο, η αποτυχία δεν θα αποτελέσει τραγωδία.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι σύλλογοι έπαιξαν ενεργά μεταξύ τους στο διάστημα 2002-2007. Στην αρχή, η Άρσεναλ τα πήγε καλύτερα (από μία νίκη και μία ισοπαλία ανά γύρο), αλλά την τελευταία φορά, στους 16 του Champions League, οι Ολλανδοί αποδείχθηκαν λίγο πιο δυνατοί: 1-0 εντός έδρας και 1-1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ είναι εντυπωσιακή αυτό το φθινόπωρο και παίζει εντός έδρας. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των «κανονιέρηδων» με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *