The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-Everton-23.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Την Κυριακή στο Foggy Albion θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις με τη συμμετοχή ομάδων που έπαιξαν την Πέμπτη στο Europa League. Οι τελευταίες την Κυριακή θα παίξουν Άρσεναλ και Έβερτον. Ο Μικέλ Αρτέτα, για τον οποίο αυτή είναι η πρώτη τέτοια εμπειρία, εναντίον του έμπειρου Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος επέστρεψε στην Αγγλία στο ύψος της σεζόν. Ποιος θα κερδίσει; Κάνουμε την πρόβλεψη για το πιο ενδιαφέρον αγώνα στις 23 Φεβρουαρίου 2020.

Η Άρσεναλ επιτέλους άρεσε στον τελευταίο γύρο

Οι «κανονιέρηδες» έλαβαν την ευκαιρία, χάρη στο διάλλειμα στην Πρέμιερ Λιγκ, να χαλαρώσουν και να προετοιμαστούν ήρεμα για τη συνάντηση. Φαίνεται ότι ο Αρτέτα χρησιμοποίησε αυτή τη μικρή παύση με το μέγιστο όφελος, μετά από αυτή η ομάδα του έπαιξε το καλύτερο του αγώνα το 2020, ίσως και σε όλη τη τρέχουσα σεζόν, νικώντας την Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Οι «καρακάξες» άντεξαν μέχρι την αρχή του 2ου ημιχρόνου, αλλά τελικά έχασαν 0-4. Ο Νικολά Πεπέ, για τον οποίον πλήρωσαν 80 εκατομμύρια το περασμένο καλοκαίρι, έδειξε τι αξίζει, έχει ένα γκολ και 2 ασίστ, συμπεριλαμβανομένου του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Γενικώς ολόκληρη η γραμμή επίθεσης δούλεψε τέλεια: εκτός από τον Pierre Emeric, σκόραρε ο Εζίλ, ενώ ο Λακαζέτ είχε 1+1. Πρέπει όμως να επιβεβαιώσουν ότι αυτή η συντριπτική νίκη δεν ήταν απλώς μια εξαίρεση, αλλά η αρχή μιας νέας τάσης. Επιπλέον, να μη ξεχνάμε το Europa League, όπου η ομάδα έπαιξε την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό;

Η Έβερτον μπορεί να επιστρέψει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, ή να διεκδικήσει κάτι παραπάνω

Το παιχνίδι των «ζαχαρωτών» μετά την απόλυση του Μάρκο Σίλβα αμέσως βελτιώθηκε και πολύ απότομα κιόλας. Στην ουσία η κατάσταση εξομαλύνθηκε αμέσως μετά την παραίτηση του Πορτογάλου, και ο Ντάνκαν Φέργκιουσον, ο θρύλος του συλλόγου, ο οποίος ήταν στην αναπληρωματική θέση εδώ, έχει ήδη μεταφέρει στον Κάρλο Αντσελότι την μαχητική ομάδα εν κινήσει. Η Έβερτον έχασε μόνο από δύο ηγέτες, τη Λίβερπουλ και τη Σίτι. Μετά από αυτό οι «μπλε» έχουν σερί χωρίς ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο έχει ήδη φτάσει σε 5 αγώνες. Η πραγματική ανακάλυψη ήταν ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος θεωρήθηκε προηγουμένως ως ένας ελπιδοφόρος επιθετικός, αλλά η σημαντική πρόοδος συνέβη ακριβώς αυτή τη σεζόν, όπου σκόραρε ήδη 11 γκολ. Στον τελευταίο γύρο έχει 1 + 1, και η ομάδα από το Λίβερπουλ νικήσει με βεβαιότητα την Κρίσταλ Πάλας. Έχει τώρα 36 βαθμούς, είναι 5 λιγότερα από την Τσέλσι και 4 λιγότερα από τη Τότεναμ. Και γιατί να μην αγωνιστεί για την πολυαναμενόμενη πρόκριση στο Champions League, αφού κι η 5η θέση θα περνάει;

Προηγούμενοι αγώνες

Ήδη με τους σημερινούς τεχνικούς, Αρτέτα και Αντσελότι, οι σύλλογοι το Δεκέμβριο έπαιξαν άκαρπη ισοπαλία. Ενώ τον Απρίλιο το γκολ του Τζαγκιέλκα  έφερε νίκη στην Έβερτον.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να κερδίσει, αλλά η Έβερτον δεν είναι άσχημη τώρα. Δεν πρέπει να είναι τόσο βαρετός αγώνας, όπως τον Δεκέμβριο, ας πιστέψουμε σε μια παραγωγική μάχη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *