The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Άιντραχτ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Айнтрахт-28.11b

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Όμιλος ΣΤ – 5 ημέρα από τις 6

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες της αγωνιστικής ημέρας στο Γιουρόπα Λιγκ θα είναι αναμφίβολα η μάχη μεταξύ Άρσεναλ Λονδίνου και Άιντραχτ από τη Φρανκφούρτη. Για αυτόν τον συναρπαστικό αγώνα ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας.

Η Αρσεναλ περνάει δύσκολα στην εγχώρια αρένα

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στη μεγάλη εξάδα της Πρέμιερ Λιγκ, τα πιο ισχυρά και πλουσιότερα κλαμπ στο αγγλικό πρωτάθλημα. Παρόλο που δεν έχει νόημα σε αυτό, η ομάδα μοιράζεται μόνο την έκτη θέση στο πρωτάθλημα, 8 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Για 5 διαδοχικούς αγώνες οι παίκτες του Ουνάι Εμέρι δεν μπορούν να κερδίσουν στην εγχώρια σκηνή και οι αντίπαλοι δεν ήταν οι πιο εντυπωσιακοί. Καλύτερα τα πράγματα πηγαίνουν στο Γιουρόπα Λιγκ, εδώ η ομάδα ηγείται στον όμιλο και για την πρόκριση στα πλέι-οφ αρκεί μια ισοπαλία σε δύο αγώνες.

Η Άιντραχτ πρέπει να προκριθεί από τον όμιλο

Οι «αετοί» περνάνε δύσκολα αυτή τη σεζόν, επειδή ο σύλλογος έχει πουλήσει πολλούς ηγέτες και δεν υπάρχει ακόμα αντικατάσταση γι’ αυτούς. Η Άιντραχτ δεν φαίνεται τόσο φωτεινή και ανταγωνιστική αυτή τη σεζόν. Στη Bundesliga η Φρανκφούρτη είναι μόνο δέκατη, έχοντας χάσει 3 από τις τελευταίες 4 μάχες. Η ομάδα είναι 5 βαθμούς πίσω από τα πρώτα τέσσερα, αλλά η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί. Όσο για το Γιουρόπα Λιγκ, εδώ η Άιντραχτ είναι η τρίτη στον όμιλο, πίσω από τη Στάνταρτ μόνο στη διαφορά τερμάτων. Για να προκριθούν στα πλέι-οφ οι «αετοί» θα πρέπει να κερδίσουν περισσότερους βαθμούς από τον Βέλγο ανταγωνιστή στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο αγώνας στη Φρανκφούρτη λαμβάνει χώρα σε μια ενδιαφέρουσα μάχη, η Άρσεναλ κέρδισε 1-0, μέχρι να γίνει αποβολή στους φιλοξενούμενους. Οι Λονδρέζοι έβγαλαν το μέγιστο από το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, κερδίζοντας 3-0.

Πρόβλεψη

Δεδομένου του στυλ παιχνιδιού των αντιπάλων, δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Αρσεναλ – Άιντραχτ. Στις ομάδες αρέσει να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, οπότε θα πρέπει να αναμένουν αρκετά γκολ από αυτόν τον αγώνα. Προτιμούμε να πάρουμε το στοίχημα όπου θα υπάρχει ελάχιστος κίνδυνος, και οι δύο θα σκοράρουν φαίνεται πολύ αξιόπιστο στοίχημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν μα απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *