The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άουγκσμπουργκ εναντίον ΡΜ Λειψίας: προγνωστικά για στοίχημα

Аугсбур-РБЛейпциг-15.12

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα WWK

Η Γερμανία θα περάσει αυτή την εβδομάδα ασυνήθιστα ενεργά από πλευράς ποδοσφαίρου, εδώ, άλλωστε, πολύ σπάνια παίζουν από 2 γύρους στην Bundesliga με ελάχιστη διαφορά. Η 16η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη και στο πλούσιο του πλούσιου προγράμματος της βραδιάς θα διεξαχθεί μονομαχία μεταξύ της Άουγκσμπουργκ και της ΡΜ Λειψίας. Η πρώτη εκτός έδρας μονομαχία των «ταύρων» υπό την ηγεσία του Τεντέσκο.

Η Άουγκσμπουργκ κέρδισε στην ώρα της

Οι «Fuggers» μπόρεσαν να σταματήσουν την αήττητη πορεία της Κολωνίας, εκτός δρόμου κιόλας. Κράτησαν για αρκετή χρόνο τους «τράγους» και προς το τέλος της συνάντησης κατάφεραν να αδράξουν τις δικές τους στιγμές. Πρώτα ο Χαν άνοιξε το σκορ στο 72′ και σύντομα ο Ντορς επισημοποίησε τελικά την επιτυχία των φιλοξενούμενων. Χάρη σε αυτούς τους 3 βαθμούς οι παίκτες του Μάρκους Βάιντσιρλ κατάφεραν να αυξήσουν το προβάδισμά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, δεν μπορούν να χαλαρώσουν. Ακόμα και μετά από αυτή τη νίκη, η Άουσγκμπουργκ έχει μόλις 16 βαθμούς μετά από 15 αγώνες. Αυτό είναι σίγουρα αρκετό για να πάνε σε χειμερινές διακοπές πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η ΡΜ Λειψίας είναι πλέον η ομάδα του πρώην προπονητή Tedesco

Οι «ταύροι» το καλοκαίρι έδωσαν στην Μπάγερ Μονάχου τον Νάγκελσμαν με Upamekano και Zabitzer (όλους καθόλου τζάμπα). Υπήρχαν και άλλες απώλειες, αλλά φαινόταν ότι η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο: αγοράστηκαν καλοί νεοφερμένοι, νέας τεχνικός είναι ο άνθρωπος από τη δομή της Red Bull. Ο Jesse Marsh μετακόμισε από το Σάλτσμπουργκ, αλλά τον χειμώνα έγινε φανερό ότι ο Αμερικανός είχε αποτύχει στη νέα θέση. Επιπλέον, ο μεγιστάνας της Bundesliga έχασε και τους 3 τελευταίους αγώνες μαζί του. Αντικαταστάθηκε από τον Ντομένικο, που έφυγε από τη Μόσχα το καλοκαίρι. Έκανε άριστα το ντεμπούτο του, όχι μόνο με νίκη. Οι «ταύροι» το Σάββατο κέρδισαν με μεγάλη αυτοπεποίθηση την Γλάντμπαχ εντός έδρας (ο σύλλογος από τη Μενχενγκλάντμπαχ έχασε δύο φορές στο 31ο λεπτό και στο τέλος όλα έληξαν 4-1). Ακόμη και πριν από αυτό, με τον «αναπληρωτή» Μπαγερλορζέρε νίκησαν και τη Μάντσεστερ Σίτι 2-1. Γενικότερα η διάθεση της ομάδας πρέπει να είναι εξαιρετική. Αλλά θέλει ακόμα δουλειά μπροστά και πολλά.

Προηγούμενοι αγώνες

Η ΡΜ Λειψίας έχει να χάσει 9 συνεχόμενες μάχες. Και οι 5 τελευταίες ολοκληρώθηκαν αποκλειστικά με νίκες των «ταύρων», που δεν έχουν σημειώσει ακόμη λιγότερα από 2 γκολ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο σύλλογοι κέρδισαν στον τελευταίο γύρο, αλλά φαίνεται ότι οι πιο αστρικοί φιλοξενούμενοι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν το σερί τους. Ποντάρουμε στους «ταύρους» (απόδοση 1,6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *