The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άουγκσμπουργκ εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Augsburg-BorussiaDortmund-01.03

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα WWK

Άουγκσμπουργκ

H Άουγκσμπουργκ έπεσε εντελώς. Στα τελευταία 13 ματς σημείωσε μόλις πέντε βαθμούς. Οι τελευταίοι 3 γύροι χάθηκαν με συνολικό σκορ 12-3. Εντάξει, έχασαν από την Μπάγερν 2:3, χωρίς καμία ερώτηση εδώ, και μάλιστα μπορεί να πει κανείς ότι έχασαν άξια. Αλλά από την Φράιμπουργκ, η οποία είναι 2 θέσεις υψηλότερη, η ίδια η Άουγκσμπουργκ έχει ήδη πέσει στην 15η θέση και απέχει μόλις 4 βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού και μόνο 2 βαθμούς από τη μεταβατική ζώνη. Στον τελευταίο γύρο έχασε 5:1.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Λόγω των τριών ισοπαλιών που προηγήθηκαν του τελευταίου αγώνα της Ντόρτμουντ εναντίον της Μπάγερ στον τελευταίο γύρο, την είχε ήδη φτάσει η Μπάγερν. Η αλήθεια είναι ότι οι «σφίγγες» έχουν ακόμα έναν αγώνα. Ενώ τη Μπάγερ, η οποία είναι τώρα σε καλή κατάσταση και πλησιάζει όλο και πιο κοντά στις τρεις πρώτες θέσεις, η Ντόρτμουντ νίκησε στον τελευταίο γύρο με σκορ 3:2, δείχνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ότι δεν υπάρχει κρίση στην ομάδα, και η αναφερόμενη σειρά ισοπαλιών δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα τυχαίο γεγονός.

Πρόβλεψη

Και ενόψει των γεγονότων που περιγράφηκαν παραπάνω, δεν είναι καθόλου σαφής η απόδοση των εταιρειών στοιχημάτων στη νίκη του ηγέτη εναντίον ενός από τους προφανείς αουτσάιντερ του πρωταθλήματος. Στους 16 προσωπικούς αγώνες η Άουγκσμπουργκ κέρδισε μόνο 1 φορά πριν από 4 χρόνια, εξάλλου, στο Ντόρτμουντ, και έχασε σε 10 αγώνες. Άουγκσμπουργκ δεν έχει παιχνίδι, ο ηγέτης, όπως φαίνεται από τον τελευταίο αγώνα, και πάλι είναι εντάξει. Λάθος στον αγώνα με τέτοιου είδους αντιπάλους μπορεί να κοστίσει πολλά στην Μπορούσια. Το αντιλαμβάνεται και, τουλάχιστον, σε αυτόν τον αγώνα δεν θα το επιτρέψει σίγουρα. Όλοι οι πιθανοί παράγοντες, όπως μάκρος της σύνθεσης, τα προσόντα αυτής της σύνθεσης, η οικονομική κατάσταση, οι θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα, το στυλ και η ποιότητα παιχνιδιού, η ιστορία των προσωπικών συναντήσεων, τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, όλα είναι υπέρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *