The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άντερλεχτ εναντίον Κλαμπ Μπριζ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Андерлехт-Брюгге-20.05

Πρωτάθλημα Βελγίου – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κονστάντ Βάντεν Στοκ

Το Βέλγιο παραδοσιακά παρατείνει τη σεζόν όσο το δυνατόν περισσότερο. Πέρυσι, έπρεπε να υποχωρήσουν από αυτήν την παράδοση λόγω του κοροναϊού, η χώρα δεν επανέλαβε καθόλου το πρωτάθλημα μετά το κλείσιμο. Αλλά τώρα και πάλι οι καλύτεροι μετά την «κανονική σεζόν», έχοντας μοιράσει τους βαθμούς στα μισά, συνεχίζουν να αγωνίζονται για τον τίτλο. Η Μπριζ δεν είναι ιδιαίτερα πειστική. Θα μπορέσει η Άντερλεχτ να επωφεληθεί από αυτό;

Άντερλεχτ σταδιακά «επιστρέφει», αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο περιμένουν πολλοί θαυμαστές

Οι «μωβ-λευκοί» είναι ο κύριος ιστορικός μεγιστάνας του ποδοσφαίρου Βελγίου. Έχουν 34 τίτλους πρωταθλήματος. Αλλά για τελευταία φορά κέρδισαν το «χρυσό» το 2017. Το αποκορύφωμα της ύφεσης ήταν η περασμένη σεζόν, μόνο 8η θέση και ως αποτέλεσμα μη συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά αφθονία αλλαγών από προπονητή. Τώρα ο Βίνσεντ Κομπάνι είναι πιο έμπειρος και σταθερός ως τεχνικός και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην 3η θέση στην «κανονική» σεζόν. Όμως, στο το «bullet» της πρωταθλήτριας, όπου συμμετέχουν μόνο οι ηγέτες, τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο μετριοπαθή: στην αρχή σημείωσαν 3 ισοπαλίες στη σειρά, μετά, στον τελευταίο γύρο, η Άντερλεχτ έχασε από την Γκενκ, πολλαπλασιάζοντας εντελώς με 0 όχι μόνο το πιθανότητες για τον τίτλο, αλλά και για το ασημένιο τίτλο στο πρωτάθλημα. Τι να περιμένετε από την ομάδα τώρα;

Η Μπριζ έχασε τη φόρμα της σε λάθος στιγμή

Οι «μαύρο-μπλε» μετά την επιστροφή, ήδη στη θέση του προπονητή, ο Philip Clement, έγινε ο κύριος grandee του τοπικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα κέρδισε χρυσό το 2020 με τεράστιο περιθώριο, παρά το γεγονός ότι το τουρνουά διακόπηκε πριν από το χρονοδιάγραμμα. Και αυτή την άνοιξη η κανονική σεζόν κερδήθηκε με περιθώριο: σε 34 γύρους ο σύλλογος συγκέντρωσε 76 βαθμούς, ενώ η Αντβέρπ, η οποία ήρθε δεύτερη, μόνο 60. Αλλά, σύμφωνα με τους κανονισμούς, πριν από το «bullet» της πρωταθλήτριας αυτός ο αριθμός διαιρέθηκε στο μισό. Και η Γκενκ, όπως αποδείχθηκε, προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί, λαμβάνοντας 10 από τους 12 πιθανούς βαθμούς σε 4 αγώνες της πρόσθετης κλήρωσης, συμπεριλαμβανομένης της νίκης επί του ανταγωνιστή. Εκτός από το 0-3 με τους «Masters», ο ηγέτης σημείωσε μόνο ισοπαλίες με τους Άντερλεχτ και Αντβέρπ. Ωστόσο, την αποφασιστική στιγμή κατάφεραν να συγκεντρωθούν και να κερδίσουν 3 βαθμούς με την Αντβέρπ, διατηρώντας προβάδισμα 5 πόντων έναντι της Γκενκ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Άντερλεχτ όχι μόνο σημείωσε ισοπαλία τον Μάιο, αλλά κέρδισε επίσης τον ηγέτη εντός έδρας με σκορ 2-0 τον Απρίλιο. Πριν από αυτό οι «μαύρο-μπλε» δεν έχαναν για 8 αγώνες στη σειρά, είχαν κιόλας σερί των 6 νικών.

Πρόβλεψη

Το παιχνίδι των κύριων αντιπάλων πρέπει να είναι αρκετά θεαματικό, είναι επιθυμητό και τις δύο ομάδες να κερδίσουν. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *