The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άλκμααρ εναντίον Χάκεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

022-AZAlkmaar-BKHäcken-25.07

Γιουρόπα Λιγκ – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

AFAS Stadion

Η ολλανδική ομάδα Άλκμααρ την περασμένη σεζόν έδειξε αξιοπρεπές επίπεδο  ποδόσφαιρου. Η ομάδα κέρδισε την τέταρτη θέση μετά από τους γίγαντες όπως η Άξιαξ, η PSV και η Φέγενορντ. Ως εκ τούτου, η ομάδα προσπέρασε το πρώτο στάδιο των προκριματικών και ξεκίνησε από τον προημιτελικό. Στους τελευταίους αγώνες η Άλκμααρ κέρδισε την Aalst (1:3), τον ΠΑΟΚ (1:0) και την Βέλγικη Brugge (5:2), χάνοντας από την Αλεξάνδρεια και την Telsar (3:0).

Χάκεν

Όσο για τους σουηδούς αντιπάλους, η Χάκεν τώρα είναι σε κίνηση, καθώς το σουηδικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Προς το παρόν η ομάδα προσπαθεί να ανέβει όσο το δυνατόν πιο ψηλά, αλλά είναι κατώτερη από την Ντιουργκόρντεν, την AIK και τη Μάλμε. Στα τελευταία παιχνίδια η Χάκεν έχασε βαθμούς σε αγώνες με την Νόρσεπινγκ (2:1), τη Wendsüssel (2:2), την AIK (1:1) και την Έλφσμποργκ (0:0), νικώντας τη Χάμαρμπι ΙΦ (2:0).

Πρόβλεψη

Χωρίς σοβαρή αναλυτική είναι σαφές ότι η περίφημη Άλκμααρ είναι το φαβορί αυτού του ζεύγους. Η Χάκεν, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε κίνηση, δεν μπορεί να πολεμήσει επί ίσοις όροις με την ολλανδική ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ μεγαλύτερους πόρους. Ως εκ τούτου, η Άλκμααρ πρέπει στον πρώτο αγώνα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να προκριθεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άλκμααρ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *