The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης εναντίον Ντόρτμουντ: προγνωστικά για στοίχημα

Вольфсбург-БоруссияД-27.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Deutsche Bank Park

Το πρόγραμμα του Σαββάτου της δέκατης όγδοης αγωνιστικής της Bundesliga θα ολοκληρωθεί με μια ενδιαφέρουσα συνάντηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Ντόρτμουντ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έπαιξε δυνατά το δεύτερο μέρος του πρώτου γύρου, χάρη σ’ αυτό μετατράπηκε από αμφισβητία σε υποβιβασμό σε τουλάχιστον μεσαία ομάδα. Μετά τα παιχνίδια με την Ούνιον Βερολίνου (2:1), Χόφενχαϊμ (2:3), Λεβερκούζεν (5:2), Γλάντμπαχ (3:2) και Μάιντς (1:0), οι «αετοί» είναι έκτοι με 27 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 27:24 και υστερεί μόνο κατά έναν βαθμό πίσω από τη ζώνη του Champions League.

Ντόρτμουντ

Οι δείκτες της Ντόρτμουντ είναι μια τάξη μεγέθους πιο υψηλά: άνετη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 41:26. Αλλά ο Δεκέμβριος για τις «σφίγγες» αποδείχθηκε μάλλον αποτυχημένος. Μπορούν να καυχηθούν μόνο για τη νίκη 3:0 επί της Γκρόιτερ Φιρτ, η οποία αντικαταστάθηκε από ήττες από Μπάγερν Μονάχου (2:3) και Γκέρτα (2:3), καθώς και ισοπαλία με την Μπόχουμ (1:1).

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι μετά τη χειμερινή διακοπή, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα διατηρήσει τον αγωνιστικό της ενθουσιασμό και τουλάχιστον δεν θα χάσει από την Ντόρτμουντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν θα χάσει με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *