The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης εναντίον Μπορούσια Γκλάντμπαχ: πρόβλεψη για τον αγώνα

EintrachtFrankfurt-BorussiaMonchengladbach-26.01

Μπουντεσλίγκα

Κομέρτσμπανκ Αρένα, Frankfurt am Main

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τον 20ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ Άιντραχτ και Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Σε αυτό το ζευγάρι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά μια μικρή προτίμηση οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν στην γηπεδούχο ομάδα, η οποία είναι αλήθεια σε αυτή τη σεζόν παίζει πολύ καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα «μουλάρια» δεν ήταν ποτέ εκτός έδρας παιχνιδιού ομάδα.

Έβδομη

Στη τρέχουσα σεζόν δεν δημιουργήθηκε και πάλι δολοπλοκία στον αγώνα για το τίτλο στην Μπουντεσλίγκα, ήδη τώρα μπορούμε να πούμε ότι κανείς δεν θα καλύψει τη διαφορά με την Μπάγερν, οι «κόκκινοι» σίγουρα μέχρι το Μάρτιο θα είναι επίσημοι νικητές. Αλλά υπάρχει σοβαρή μάχη για την κορυφή-4, και αμέσως 10-11 ομάδες έχουν πιθανότητες να παίξουν την επόμενη σεζόν στο Champions League, συμπεριλαμβανομένων Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ.

Ήττα και νίκη

Η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε το 2018 με εκτός έδρας ήττα από την Κολωνία 1:2, αλλά συνέχισε με την εντός έδρας νίκη επί την Άουγκσμπουργκ 2:0. Στην κατ΄ταξη της γερμανικής ελίτ η Μπορούσια Γκλάντμπαχ είναι στην πέμπτη θέση με 31 βαθμούς στο ενεργητικό, τον ίδιο αριθμό έχει και η Μπαγέρ, η Σάλκε και ΡΜ Λειψίας, που βρίσκονται στην κορυφή-4. Εκτός έδρας τα «μουλάρια»  έχουν παίξει 9 αγώνες, όπου σημείωσαν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 15:19, στα τελευταία τρία παιχνίδια εκτός έδρας η Γκλάντμπαχ μόνο έχανε: από Βόλφσμπουργκ, Φράιμπουργκ, Κολωνία.

Πρόβλεψη

Η Άιντραχτ δεν μπορεί προς το παρόν να βρει το παιχνίδι της εντός έδρας, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι “αετοί” στο προσεχή αγώνα θα κάνουν το καλύτερό τους για να κερδίσουν. Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ δεν έχει την καλύτερη εμφάνιση στα εκτός έδρας παιχνίδια, και αυτό για τα “μουλάρια” είναι ιστορικό γεγονός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με χάντικαπ +0,25 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *