The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-Айнтрахт-11.12b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κομέρτσμπανκ Αρένα

Η Γερμανία επέτρεψε στους παίκτες και οπαδούς να ξεκουραστούν, ωστόσο, όχι για πολύ. Bundesliga θα επιστρέψει το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου ημερολογιακού έτους. Οι πρώτοι που παίζουν στη Φρανκφούρτη θα είναι οι Άιντραχτ και Λεβερκούζεν. Θα συνεχιστεί η σίγουρη πορεία των «ασπιρινών»;

Η Έιντραχ Φρανκφούρτη έκλεισε τον περασμένο χρόνο με νίκη

Οι «αετοί» στις 19 Δεκεμβρίου κέρδισαν στην έδρα τους την Άουγκσμπουργκ. Στο 2ο ημίχρονο έβγαλαν την πίεση στους «φούγκερ», όλα αποφασίστηκαν με το γκολ του Φρανμπέργκερ , ο οποίος στο 53ο λεπτό άνοιξε το τέμα του Γκικέβιτς. Αλλά μόνο αφού ο Ilzanker διπλασίασε το προβάδισμα, κατέστη σαφές ότι πριν από τις διακοπές θα ήταν δυνατό να διακοπεί το σερί χωρίς νίκες. Πριν από αυτό το 2:0 οι παίκτες του Adi Hutter δεν μπορούσαν να κερδίσουν από τις 3 Οκτωβρίου για 9 συνεχόμενους γύρους. Και, μολονότι που έχασε ταυτόχρονα μόνο από την Μπάγερν Μονάχου και τη Βόλφσμπουργκ, τα ενδιάμεσα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Μόνο 17 βαθμοί σε 13 αγώνες και θέση στο κάτω μέρος του τοπ-10. Αλλά το έργο της επιστροφής στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για τη Φρανκφούρτη δεν έχει ακυρωθεί.

Η Λεβερκούζεν δεν μπόρεσε να αφήσει μηδέν στη στήλη «ήττες»

Οι «ασπιρίνες» είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ως ηγέτες του γερμανικού πρωταθλήματος. Αλλά στις 19 Δεκεμβρίου ο σύλλογος δεν μπορούσε να αντέξει την επίθεση της Μπάγερν στο Λεβερκούζεν. Παρόλο που ο Schick άνοιξε το σκορ, όλα αποφασίστηκαν από τον «παράγοντα του Lewandoski». Θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο το 2020, ο Ρόμπερτ ισοφάρισε στο 43ο λεπτό και σημείωσε διπλό λίγο πριν τον τελικό σφύριγμα. Αυτή είναι η πρώτη ήττα για τους παίκτες του Peter Bose στο πρωτάθλημα, πριν από αυτόν κέρδισαν 8 νίκες και 4 ισοπαλίες. Και αυτό παρά τον φόρτο εργασίας στο Europa League, όπου οι Γερμανοί έφτασαν στα πλέι-οφ χωρίς προβλήματα. Για σύντομες διακοπές έφυγαν στην υψηλή για τους εαυτούς τους 2η θέση και, το πιο σημαντικό, 6 βαθμούς μπροστά από την 5η ομάδα της χώρας. Αλλά η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται εκεί, και είναι μπροστά ακόμα πάνω από τη μισή απόσταση. Για να επιστρέψουν τελικά στο Champions League, πρέπει να μην κατεβάζουν ρυθμούς. Κατά προτίμηση πρέπει να ξεκινήσουν νέα επιτυχημένη σειρά το Σάββατο.

Προηγούμενοι αγώνες

Κατά κανόνα (σε 8 από τις 9 τελευταίες συναντήσεις) κερδίζει η γηπεδούχος. Και συχνά ο αγώνας δεν υπάρχει καν: την περασμένη σεζόν ήταν 3:0 στη Φρανκφούρτη και 4:0 στο Λεβερκούζεν.

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν φαίνεται να είναι πιο δυνατή και θεωρείται φαβορί από τους bookmakers. Αλλά η ιστορία των αντιπαραθέσεων υποδηλώνει κάτι διαφορετικό. Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από την παύση, οπότε ας ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,666.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *