The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Айнтрахт-ВестХэм-05.05_cr

Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Deutsche Bank Park

Στις 5 Μαΐου θα καθοριστούν όλοι οι φιναλίστ των σημερινών ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου, ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Άιντραχτ – Γουέστ Χαμ, ποιος θα παίξει στην καθοριστική μάχη του Γιουρόπα Λιγκ;

Οι «αετοί» στοιχηματίζουν σε ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Η Άιντραχτ στο τρέχον Europa League φαίνεται πολύ καλή, πρώτα απ’ όλα, πρέπει να θυμηθούμε πώς η ομάδα απέκλεισε επάξια το κύριο φαβορί του τουρνουά την Μπαρτσελόνα από τον αγώνα, και πριν από αυτό, ηττήθηκε και η ισχυρή Μπέτις. Σε αυτό το φόντο, μόνο η 11η θέση της Bundesliga δείχνει σεμνή, αν και όλα είναι προφανή εδώ, το στοίχημα έχει τεθεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Στο πρωτάθλημα, οι «αετοί» έχουν να κερδίσουν σε έξι σερί παιχνίδια, ο αγώνας του τελευταίου γύρου έληξε με ήττα 0-2 εκτός έδρας από την Λεβερκούζεν. Τέσσερις ερμηνευτές θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Τα «σφυριά» έχουν σκληρό πρόγραμμα

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να παίξει σε δύο μέτωπα αυτή τη σεζόν, δεν λειτούργησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς δεν ήταν δυνατό να αντέξει τον ανταγωνισμό στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα «σφυριά» είναι έβδομοι στο πρωτάθλημα, θα υποβιβαστούν στην Conference League, αν και ούτε αυτό είναι σίγουρο. Αν κοιτάξετε όλες τις διοργανώσεις, η Γουέστ Χαμ έχει τρεις ήττες στη σειρά, έχασε δύο ντέρμπι στο πρωτάθλημα από την Τσέλσι – 0:1 και την Άρσεναλ – 1:2, καθώς και από την Άιντραχτ. Οι αποτυχίες μπορεί να αποδοθούν σε ένα δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά τώρα η ομάδα πρέπει να σκεφτεί μόνο πώς να φτάσει στον τελικό. Ο σύλλογος έχει δύο απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Το πρώτο παιχνίδι

Η μάχη στο Λονδίνο ξεκίνησε με το γκολ της Άιντραχτ ήδη από το πρώτο λεπτό, τα «σφυριά» ισοφάρισαν το σκορ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο γερμανικός σύλλογος σκόραρε ξανά, κάτι που ήταν αρκετό για τη νίκη με 2-1.

Πρόβλεψη

Και για τους δύο συλλόγους το Europa League είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουν τη φετινή σεζόν επιτυχημένη. Περιμένουμε τη μάχη των δύο περίπου ισοδύναμων αντιπάλων, όπου το φαβορί δεν ξεχωρίζει. Η Άιντραχτ έχει το πλεονέκτημα μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση, άλλωστε οι Φρανκφούρτες παίζουν στην έδρα τους. Το παιχνίδι σίγουρα θα γίνει με αντεπιθέσεις, οπότε ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,96.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *