The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ Φραγκφούρτης εναντίον Γκλάντμπαχ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Айнтрахт-БоруссияМ-16.05b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κομέρτσμπανκ Αρένα, Φραγκφούρτη

Οι περισσότεροι από τους αγώνες του 26ου γύρου της γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, έξι αγώνες. Η μάχη μεταξύ Άιντραχτ Φραγκφούρτης και Γκλάντμπαχ υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα· προετοιμάσαμε τη δωρεάν πρόβλεψή μας για την αναμέτρηση τους.

Οι αετοί δυσκολεύονται να παλεύουν σε τρία μέτωπα

Η Άιντραχτ Φραγκφούρτης φέτος αισθάνθηκε ότι στερείται το φάρδος της σύνθεσης. Οι αετοί δυσκολεύονται να παλεύουν ταυτόχρονα σε τρία τουρνουά, οπότε στην Μπουντεσλίγκα σχεδόν αποτύχανε. Ο σύλλογος στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 12η θέση, έχοντας ένα παιχνίδι σε απόθεμα, η διαφορά από τη ζώνη των πλέι-οφ αποτελεί 6 βαθμούς. Πριν από το διάλειμμα η Άιντραχτ Φραγκφούρτης υπέστη τρεις ήττες στη σειρά στην Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα ουσιαστικά αποκλείστηκε από το Europa League, όπου έχασε στην πρώτη συνάντηση των 16 εντός έδρας από τη Βασιλεία με σκορ 0:3. Η μόνη ευκαιρία να σώσουν τη σεζόν είναι το Κύπελλο Γερμανίας, αλλά εκεί στους ημιτελικούς θα χρειαστεί να πολεμήσει την τρομερή Μπάγερν Μονάχου.

Η Γκλάντμπαχ προσπαθεί να μείνει στους τέσσερις

Για την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ αυτή η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά, ο σύλλογος για μικρό χρονικό διάστημα ήταν ο ηγέτης της Μπουντεσλίγκα. Τα πράγματα πήγαν καλά και στο Europa League, όπου η ομάδα πραγματοποίησε με επιτυχία τους αγώνες της. Σε κάποιο σημείο σημειώθηκε απότομη πτώση, απώλεια ηγεσίας στο πρωτάθλημα, καθώς και εντυπωσιακή μη πρόκριση από τον όμιλο των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Προς το παρόν η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην Μπουντεσλίγκα, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση, αν και ο ίδιος αριθμός βαθμών χρειάζεται και για την πέμπτη θέση. Ο σύλλογος θέλει να παίξει στο Champions League, αλλά για αυτό πρέπει να κρατηθεί στη τετράδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο αγώνας του πρώτου γύρου αποδείχθηκε διασκεδαστικός, η Γκλάντμπαχ κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με σκορ 4:2.

Πρόβλεψη

Στην επερχόμενη αναμέτρηση, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, κάτι που εξηγείται λογικά. Η Άιντραχτ Φραγκφούρτης θα ποντάρει στο Γερμανικό Κύπελλο, ενώ η Γκλάντμπαχ πρέπει να παραμείνει στην τετράδα της Μπουντεσλίγκα με κάθε κόστος. Επιπλέον, το πλεονέκτημα της έδρας ισοπεδώνεται όταν δεν υπάρχει υποστήριξη από τους θαυμαστές. Είναι δύσκολο στις τρέχουσες συνθήκες να κάνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Άιντραχτ Φραγκφούρτης – Γκλάντμπαχ, προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 2.5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *