The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

MUNICH, GERMANY - OCTOBER 24: Robert Lewandowski of Bayern Munich celebrates after scoring his sides second goal during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Eintracht Frankfurt at Allianz Arena on October 24, 2020 in Munich, Germany. (Photo by Lukas Barth-Tuttas - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Deutsche Bank Park

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα του εικοστού τέταρτου γύρου της Bundesliga θα ολοκληρωθεί στη Φρανκφούρτη, όπου η Μπάγερν Μονάχου θα έρθει να επισκεφθεί την τοπική Άιντραχτ.

Άιντραχτ

Δέκατη θέση, 31 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 33:35 είναι τα σημερινά στοιχεία της Άιντραχτ που ανταποκρίνονται πλήρως στο στάτους της. Τον περασμένο μήνα οι «αετοί» νίκησαν τη Στουτγάρδη (3:2), σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Άουγκσμπουργκ, καθώς έχασαν 0:2 από την Αρμίνια, 0:2 από τη Βόλφσμπουργκ και 0:1 από την Κολωνία.

Μπάγερν Μονάχου

Στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, η Μπάγερν νίκησε την Κολωνία (4:0), τη Χέρτα (4:1), τη ΡΜ Λειψίας (3:2) και την Γκρόιτερ Φιρθ (4:1), αλλά ταυτόχρονα. έχασε εντυπωσιακά 2:4 από την Μπόχουμ. Ωστόσο, η Μπάγερν συνεχίζει να προηγείται με 55 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 74:26.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου είναι αισθητά πιο δυνατή, αλλά η Άιντραχτ εντός έδρας μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα. Η πρόβλεψή μου είναι: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *