The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Айнтрахт-Рейнджерс-18.05_cr

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – Αγωνιστική 5/6

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Deutsche Bank Park

Η Τετάρτη θα έχουμε και πάλι μια αρκετά γεμάτη ποδοσφαιρική βραδιά. Και αυτό είναι φυσικό, αφού αυτή είναι η παραδοσιακή ώρα για αγώνες στο Champions League. Εκείνη την ημέρα στιγμή θα παίξουν στη Φρανκφούρτη στο Μάιν η τοπική Άιντραχτ και Μαρσέιγ. Γερμανοί εναντίον Γάλλων. Ποιοι  θα επικρατήσουν; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν κάνει τη δική τους εκδοχή για την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 26 Οκτωβρίου 2022.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε μια άκρως αμφιλεγόμενη χρονιά

Οι «αετοί» την προηγούμενη σεζόν, με τον απερχόμενο Adi Hutter, ήταν κοντά στην 4η θέση, αλλά την έχασαν απογοητευτικά στο τέλος. Ο σημερινός προπονητής, Όλιβερ Γκλάσνερ, κατάφερε να πάρει στους παίκτες του εισιτήριο για το Champions League, αλλά με έναν περίεργο τρόπο. Η ομάδα ουσιαστικά απέτυχε στην Bundesliga, καταρρέοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ταυτόχρονα όμως κατάφερε να κατακτήσει το Europa League! Αν και στο νέο επίπεδο τα αποτελέσματα είναι μέτρια. Ο πρωτοεμφανιζόμενος του Champions League περιορίστηκε μόνο σε μία νίκη, στη Γαλλία. Επίσης κατάφερε να σημειώσει εντός έδρας το 0-0 με την Τότεναμ. Έχασαν όμως από τη Σπόρτινγκ με 0-3 και στο Λονδίνο σημείωσε ήττα, έστω και ελάχιστη, 2-3.

Η Μαρσέιγ κατάφερε να προκαλέσει έκπληξη με τη Σπόρτινγκ

Οι «προβηγκιανοί» παραδοσιακά είναι αρκετά αποτυχημένοι στο Champions League. Και ελάχιστα έχουν αλλάξει στην αρχή τώρα, υπό τον Ιγκόρ Τούντορ (ο Κροάτης ήρθε το καλοκαίρι, στη θέση του πετυχημένου τεχνικού που απολύθηκε σκανδαλωδώς, Χόρχε Σαμπάολι). Πρώτον, στη μειοψηφία, οι Γάλλοι έχασαν από την Τότεναμ, χάνοντας στο τέλος δύο φορές από τον Ριτσάρλισον. Στη συνέχεια, εντός έδρας δεν μπόρεσαν να απαντήσουν στο μοναδικό γκολ του Lindström. Ακολούθησε όμως αγώνας εναντίον της Σπόρτινγκ και εκεί η Μαρσέιγ μπόρεσε να εκπλήξει πολύ ευχάριστα όλους τους φιλάθλους. Πρώτα συνέτριψαν με σκορ 4:1 τα «λιοντάρια» εντός έδρας, αν και δέχτηκαν πρώτοι εκεί (να σημειωθεί ο Χαρίτ που σημείωσε γκολ και ασίστ). Επιπλέον, στη Λισαβόνα, στο 30ο λεπτό, οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές και δεν μπορούσαν να βρουν απάντηση σε ένα τέτοιο χτύπημα. Έτσι, όλα είναι και πάλι στα χέρια της Μαρσέιγ, αλλά πρέπει να κερδίσει στη Γερμανία.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από την τρέχουσα κλήρωση, οι ομάδες έπαιξαν στη φάση των ομίλων του Europa League το 2018. Τότε η Άιντραχτ ήταν πιο δυνατή: 2-1 εκτός έδρας, 4-0 εντός.

Πρόβλεψη

Η Άιντραχτ έχει τα δικά της προβλήματα, αλλά παίζει με τη Μαρσέιγ στην έδρα της στη Φρανκφούρτη. Ας πιστέψουμε λοιπόν ότι οι Γερμανοί θα κερδίσουν ξανά, αλλά εμείς θα ασφαλιστούμε με χάντικαπ «0». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Άιντραχτ με χάντικαπ «0» και απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *