The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχντ εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Айнтрахт-БоруссияД-05.12b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Φρανκφούρτη. Στάδιο Deutsche Bank Park

Αγώνας του δέκατου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Άιντραχντ Φρανκφούρτης και Ντόρτμουντ έχει προγραμματιστεί για το επερχόμενο Σάββατο.

Άιντραχντ

Σε εννέα αρχικά παιχνίδια, η Άιντραχντ κατάφερε να παίξει ισοπαλία έξι φορές, με την Ούνιον Βερολίνου (3:3), ΡΜ Λειψίας (1:1), Στουτγκάρδη (2:2) και Βέρντερ Βρέμης (1:1). Επιπλέον, ο «αετοί» έχασαν πρόσφατα 0:5 από την Μπάγερν Μονάχου. Έτσι, η σημερινή τους ένατη θέση με 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 14:16 φαίνεται κάτι περισσότερο από φυσικό.

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, έχοντας κερδίσει 18 βαθμούς με καλή διαφορά τερμάτων 21:9. Τον τελευταίο μήνα οι «σφίγγες» νίκησαν εύκολα τους Σάλκε (3:0), Αρμίνια (2:0) και Χέρτα Βερολίνου (5:0), ενώ ήταν πιο αδύναμοι από την Μπάγερν Μονάχου (2:3) και την Κολωνία (1:2).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες κηρύττουν επιθετικό στυλ παιχνιδιού, οπότε οι αγώνες με συμμετοχή τους σχεδόν ποτέ δεν είναι βαρετοί. Πιστεύω ότι το Σάββατο η Άιντραχντ Φρανκφούρτης με την Ντόρτμουντ θα μας ευχαριστήσει με την υψηλή απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *