The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιος Μαρίνος εναντίον Αγγλία: προγνωστικά για στοίχημα

Сан-Марино-Англия-15.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Θ – 10 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Αγίου Μαρίνου

Στις 15 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η σειρά των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Άγιος Μαρίνος – Αγγλία, με τι σκορ θα χάσει αυτή τη φορά το αουτσάιντερ;

Για τους Βρετανούς αρκεί να μη χάσουν

Πριν από τον τελευταίο γύρο, οι Βρετανοί δεν έχουν ακόμη εγγυηθεί επίσημα την πρώτη θέση στον όμιλο, αφού οι Πολωνοί είναι 3 βαθμούς πίσω, αλλά επειδή πρέπει να παίξουν με τον Άγιο Μαρίνο, όπου αρκεί να μην χάσει, η ομάδα μπορεί να λαμβάνει συγχαρητήρια για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στο τελευταίο τους ματς οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ δεν άφησαν ευκαιρίες εντός έδρας για δυνατούς Αλβανούς 5:0. Οι Βρετανοί κέρδισαν 7 νίκες σε αυτή την επιλογή και ισοφάρισαν δύο φορές, δεχόμενοι μόλις τρία γκολ.

Ο Άγιος Μαρίνος είναι συνήθως ο τελευταίος

Για τον Άγιο Μαρίνο όλα στάνταρ, μηδενικά στη στήλη βαθμών και τελευταία θέση στον όμιλο. Θεωρητικά, ήταν δυνατό να ανταγωνιστεί την Ανδόρα, αλλά η ομάδα έχασε και τις δύο συναντήσεις από τον άμεσο ανταγωνιστή. Η ομάδα μπορεί να είναι περήφανη για το μοναδικό γκολ που κατάφεραν να πετύχουν στους Πολωνούς στην έδρα τους, τότε σημειώθηκε ήττα με σκορ 1:7. Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα έχασε από τους Ούγγρους εκτός έδρας – 0:4. Μάχη κόντρα στην Αγγλία αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να παίξουν κόντρα στα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί επτά φορές στην ιστορία, σε όλες τις περιπτώσεις οι Βρετανοί έχουν κερδίσει και η διαφορά στο σκορ δεν ήταν ποτέ λιγότερο από πέντε γκολ. Στην τρέχουσα επιλογή, η Αγγλία νίκησε τον αουτσάιντερ εντός έδρας με σκορ 5:0.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχει καμία ίντριγκα σε αυτή την αναμέτρηση, οι Βρετανοί θα σκοράρουν όσο θέλουν, και οι γηπεδούχοι θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο δικό τους μισό του γηπέδου. Πολλά θα εξαρτηθούν από την υλοποίηση των ευκαιριών και το παιχνίδι του τερματοφύλακα του Άγιου Μαρίνου. Θεωρούμε ένα πολλά υποσχόμενο στοίχημα για τη νίκη φιλοξενούμενων με χάντικαπ -6,5 γκολ με παχύ απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της  Αγγλίας με χάντικαπ -6,5 και απόδοση 2,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *