The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ (Ολλανδία) εναντίον Λίβερπουλ (Αγγλία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

Аякс-Ливерпуль-21.10b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολλανδία. Άμστερνταμ. Γήπεδο Johan Cruyff Arena

Το Άμστερνταμ θα φιλοξενήσει τον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, την Τετάρτη, στον οποίο η Άγιαξ θα συναντηθεί με τη Λίβερπουλ.

Άγιαξ (Ολλανδία)

Τον περασμένο μήνα η Άγιαξ έπαιξε πέντε παιχνίδια στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου φαινόταν αρκετά καλή εναντίον της Σπάρτης (1:0), Waalwijk (3:0), Vitesse (2:1), Groningen (0:1) και Heerenveen (5:1). Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι το 2019, οι παίκτες του Άμστερνταμ έφτασαν εντυπωσιακά στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και ένα χρόνο αργότερα αποκλείστηκαν από τη Χετάφε στοςυ 32 του Europa League.

Λίβερπουλ (Αγγλία)

Η Λίβερπουλ επέστρεψε τον τίτλο πρωταθλήτριας Αγγλίας τριάντα χρόνια αργότερα και το έκανε με λαμπρό στιλ, κερδίζοντας 99 βαθμούς σε τριάντα οκτώ αγώνες. Οι παίκτες του Μέρσεϊσάϊντ ξεκίνησαν τη νέα καμπάνια τους μεσαία. Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες επί των Λιντς (4:3), Τσέλσι (2:0) και Άρσεναλ (3:1), δεν μπόρεσαν να νικήσουν την Άστον Βίλα (2:7) και την Έβερτον (2:2).

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι λόγω της τρομερή επίθεσής της η Λίβερπουλ έχει κάθε ευκαιρία να ξεπεράσει την ελαφρώς φθίνουσα Άγιαξ. Ωστόσο, οι παίκτες του Μέρσεϊσάϊντ έχουν τεράστια προβλήματα με την άμυνα, οπότε είναι απίθανο να είναι σε θέση να αφήσουν το τέρμα τους ανέπαφο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,53.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *