The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον Φόλενταμ: προγνωστικά για τον αγώνα

Аякс-Волендам-26.01

Πρωτάθλημα Ολλανδίας
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Άμστερνταμ Αρένα
Συνήθως λίγοι ποδοσφαιρικοί αγώνες υψηλού επιπέδου πραγματοποιούνται τις Πέμπτες. Έτσι κι αυτή τη φορά το επίκεντρο μπορεί να ονομαστεί η Ολλανδία. Εκεί, στον επόμενο γύρο της Eredivisie, θα παίξει η νυν πρωταθλήτρια, Άγιαξ, η οποία θα φιλοξενήσει τη Φόλενταμ. Τι να περιμένουν οι μετριοπαθείς καλεσμένοι στο Johan Cruyff Arena; Το τμήμα εμπειρογνωμόνων του site μας ετοίμασε πρόβλεψη για τον αγώνα στις 26 Ιανουαρίου 2023.
Η Άγιαξ κινδυνεύει να αποτύχει σ’ αυτή τη σεζόν
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανανεώσει την κυριαρχία τους στο ολλανδικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Αλλά την άνοιξη, ο τεν Χαγκ, που υπερασπίστηκε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τους παίκτες του, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πήρε και τον Άντονι μαζί του. Έφυγαν, είτε για χρήματα, είτε ως ελεύθεροι και άλλοι παίκτες. Έτσι, ο νέος προπονητής, Σρόιντερ, χτίζει ουσιαστικά την ομάδα, αν όχι από την αρχή, αλλά με πληθώρα νεοφερμένων. Εξ ου και τα αντιφατικά αποτελέσματα, τόσο στη διεθνή σκηνή (ωστόσο, με αντιπάλους όπως η Λίβερπουλ και η Νάπολι και η 3η θέση στον όμιλο του Champions League μπορεί να θεωρηθεί άξια επιτυχία), όσο και στην εγχώρια. Χάνοντας πολλούς βαθμούς, η Άγιαξ είναι απίθανο να κρατήσει το χρυσό. Το 1-1 με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ φαίνεται να είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά η διαφορά παρέμεινε αμετάβλητη.
Η Φόλενταμ παίζει ξανά στην Eredivisie
Η Φόλενταμ αντιπροσωπεύει μια μικρή πόλη, ακόμη και για τα πρότυπα της Ολλανδίας. Στην ουσία πρόκειται για ένα τυπικό «ασανσέρ» που σχετικά συχνά ανεβαίνει στον «πύργο» του ποδοσφαίρου της χώρας τους, αλλά σπάνια μένει εκεί. Η τρέχουσα σεζόν διαδραματίζεται στο συνηθισμένο σενάριο «rookie-outsider». Έχοντας κερδίσει τη 2η θέση στο Erstedivisi, τώρα οι παίκτες του Wim Jonk βρίσκονται στην για υποβιβασμό της ελίτ του πρωταθλήματος. Βέβαια τον Ιανουάριο κέρδισαν με συνέπεια τις Kambur και Wahlwijk. Όμως το ταξίδι στην Εξέλσιορ έληξε 0-2.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Άγιαξ κερδίζει συχνά στο πρωτάθλημα, αυτό συνέβη και τον Οκτώβριο, όταν ο γίγαντας κέρδισε 4-2 εκτός έδρας. Αλλά την ίδια στιγμή, η Φόλενταμ εγκατέλειψε δύο φορές στο κύπελλο μόνο μετά από ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια.
Πρόβλεψη
Παίζουν ομάδες από διαφορετικούς πόλους του βαθμολογικού πίνακα, στο γήπεδο του φαβορί κιόλας. Ποντάρουμε λοιπόν στους γηπεδούχους με χάντικαπ -2,5 και απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *