The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Ajax-Tottenham-08.05

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άμστερνταμ Αρίνα

Την Τετάρτη, 8 Μαΐου, στο Άμστερνταμ θα πραγματοποιηθεί ο σημαντικότερος αγώνας για την τοπική Άγιαξ και τη Τότεναμ του Λονδίνου – ο δεύτερος αγώνας στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι στιγμής με το σκορ 0:1 η ολλανδική ομάδα οδηγεί, αλλά οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σε αυτό το ζευγάρι. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Άγιαξ – Τότεναμ.

Απλά πανέμορφη νεολαία

Αυτή τη στιγμή η Άγιαξ φαίνεται απλώς εκπληκτικά, γιατί πώς αλλιώς μπορεί να ονομαστεί αυτή η θαυμάσια πορεία της ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ; Άλλωστε, άρχισαν να μιλάνε για τους «γιούς του Θεού» ακόμα και στη φάση των ομίλων, όταν δεν άφησαν κανέναν να τους νικήσει (ακόμη και την Μπάγερν). Στα πλέι-οφ η ενδεκάδα του Eric Ten Haga εξέπληξε ακόμα περισσότερο, αφού κατάφερε να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους Τορίνο. Και οι δύο ομάδες νικήθηκαν εκτός έδρας (όπως και η Τότεναμ). Αλλά εντός έδρας οι παίκτες του Άμστερνταμ ήταν πολύ πιο μετριοπαθείς, αν και ήταν οι πρώτοι αγώνες της σειράς – 1:2 με τη Ρεάλ και 1: 1 με τη Γιουβέντους.

Τι γίνεται με την παρακμή της ομάδας;

Ταυτόχρονα η Τότεναμ έφτασε επίσης απροσδόκητα στο ημιτελικό, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για την ολική υπεροχή της ομάδας. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο στην τρέχουσα κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ειλικρινά τυχερή, όπως σε προηγούμενο τουρνουά η Ρεάλ Μαδρίτης. Αλήθεια, τα «σπερς» θα μπορούσαν να αποκλειστούν από το Γιουρόπα Λιγκ ακόμα και μετά τη φάση των ομίλων, αλλά με κάποιο θαύμα η Ίντερ δεν κατάφερε να νικήσει την PSV. Στη συνέχεια οι Λονδρέζοι έπαιξαν με τη «νεκρή» (εκείνη την στιγμή) Μπορούσια, ενώ στον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι τους έσωσε VAR. Επιπλέον στα τέλη Απριλίου η Τότεναμ είχε ύφεση: 4 ήττες σε 5 αγώνες. Καθώς και η αφθονία των τραυματισμών βρήκε την ομάδα σε λάθος χρόνο…

Πρόβλεψη

Η Άγιαξ κέρδισε τον πρώτο αγώνα όχι τυχαία, αλλά στο δεύτερο η Τότεναμ πρέπει να προσθέσει. Και όμως εκτός έδρας τα «σπερς» παίζουν πολύ πιο αδύναμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπολογίζει κανείς στην εύκολη νίκη τους. Επιπλέον, οι «γιοι του Θεού» αγαπούν όταν οι αντίπαλοι αποκαλύπτονται, και ως εκ τούτου είναι καλύτερο να ποντάρετε στους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άγιαξ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *