The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

01-Real-Madrid-13.02

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άμστερνταμ Αρένα

Αυτή την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου, στο Άμστερνταμ θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος από τους δύο αγώνες μεταξύ Άγιαξ και Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την πρώτη ματιά οι Ισπανοί φαίνονται να είναι φαβορί, αλλά όλα δεν είναι τόσο απλά. Οι Ολλανδοί έχουν επίσης τα δικά τους “κόλπα”. Οπότε είναι καλύτερα να μην βιαστείτε με το στοίχημα στον νικητή…

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Προς το παρόν η Άγιαξ δεν είναι πολύ σταθερή, σκοντάφτει καμιά φορά. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τους εντός έδρας αγώνες, εδώ όλα είναι τέλεια. Έτσι, αυτή τη σεζόν η ενδεκάδα του Eric Ten Hagah δεν έχασε ούτε ένα αγώνα εντός έδρας, αν και συναντήθηκε ακόμα και με την Μπάγερν (3:3). Και γενικώς μπροστά στους οπαδούς της η ομάδα ενεργεί πολύ αποτελεσματικά, σκοράροντας 2-3 γκολ χωρίς κανένα πρόβλημα. Στη φάση των ομίλων οι «γιοι του Θεού» αποδείχτηκαν αρκετά επιτυχημένοι και επίσης δεν έχασαν ποτέ, σημειώνοντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες (το συνολικό σκορ ήταν 11:5).

Σημείωσαν καλή φόρμα, αλλά κουράστηκαν

Την ίδια στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης φαινόταν πολύ θαμπή κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων, αν και στο τέλος κέρδισε στον όμιλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μαδριλένιοι σημείωσαν επίσης 12 βαθμούς, αλλά το έκαναν με ήττες: 4 νίκες και 2 ήττες από τη ΤΣΣΚΑ. Και γενικώς στο φθινοπωρινό μέρος της σεζόν οι “μαρέγκες” χάνουν πολύ. Τώρα τα πράγματα στην ενδεκάδα του Santiago Solari έχουν βελτιωθεί σημαντικά, αν και η ομάδα συνεχίζει να χάνει γκολ. Ωστόσο οι παίκτες ξεκίνησαν να σκοράρουν γκολ. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τώρα η Ρεάλ έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα με πληθώρα ισχυρών ομάδων. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο σύλλογος έπαιξε  εναντίον Μπάρτσα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Η Άγιαξ είναι πολύ καλή στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν και εντός έδρας συντρίβει του πάντες. Ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τα δικά της προβλήματα στην άμυνα, καθώς και η ομάδα αρχίζει να έχει προβλήματα με τη φυσική κατάσταση. Δεδομένων των πιο πάνω, είναι λογικότερο να ποντάρετε στους “φρέσκους” και “ζωντανούς” γηπεδούχους, οι οποίοι επανειλημμένα εκπλήσσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Άγιαξ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *