The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άαλμποργκ εναντίον Κοπεγχάγη: προγνωστικά για στοίχημα

Ольборг-Копенгаген-24.07

Πρωτάθλημα Δανίας

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022, 7:00 μ.μ.

Aalborg Portland Park

Η αναμέτρηση της Άαλμποργκ με την Κοπεγχάγη θα διακοσμήσει το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λιγκ Δανίας.

Άαλμποργκ

Η Άαλμποργκ μέχρι το τελευταίο διεκδικούσε να βρίσκεται στη Conference League μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης σεζόν, αλλά στον καθοριστικό αγώνα έχασε με σκορ 1:2 από τη Βίμποργκ. Σημειώνω ότι το καλοκαίρι οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν μόνο μία φορά στα πέντε φιλικά. Ενώ στον αρχικό γύρο της Superleague, δεν κατάφεραν να επικρατήσουν πάλι επί της Βίμποργκ – 1:2.

Κοπεγχάγη

Το συγκλονιστικό εντός έδρας φιάσκο 0:1 από την Χόρσενς δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με την ιδιότητα της ασημένιας πρωταθλήτρια της Δανίας, που έχει πλέον η Κοπεγχάγη. Και αυτό παρά την επιτυχία σε μη επίσημες συναντήσεις με Φέγενορντ (7:0) και Μπριζ (4:2). Επιπλέον, τα Λιοντάρια ηττήθηκαν 0:2 από τη Σίλκεμποργκ.

Πρόβλεψη

Τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις στο Άαλμποργκ ολοκληρώθηκαν με θριάμβους της Κοπεγχάγη, απόδειξη της τεράστιας διαφοράς κατηγορίας μεταξύ των ομάδων. Κατά τη γνώμη μου, το μητροπολιτικό μεγαλείο θα συνεχίσει αυτή την τάση και ταυτόχρονα θα αποκατασταθεί για ένα κακό ξεκίνημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της  Άαλμποργκ με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *